Published On: vin, mai 28th, 2021

Veste buna pentru braileni! Primul centru de vaccinare DRIVE-THRU se deschide maine in parcarea Braila Mall

Primul centru de vaccinare drive-thru din Braila se va deschide sambata. Centrul va functiona in parcarea Braila Mall – Varsatura si va dispune de doua fluxuri, iar vaccinul administrat va fi cel produs de compania Pfizer.

In week-end, programul de functionare va fi in intervalul orar 10.00-20.00, iar in cursul saptamanii, intre orele 16.00-20.00. De mentionat este faptul ca beneficiarii nu vor avea nevoie de programare.

Persoanele care doresc sa se imunizeze se pot prezenta doar cu actul de identitate si chestionarul de triaj si acordul pacientului informat, care pot fi completate anterior prezentarii la vaccinare de pe site-ul https://br.prefectura.mai.gov.ro/chestionar-triaj…/ pentru fluidizarea procesului, sau completandu-l la fata locului. Persoanele care se prezinta pentru vaccinare pot completa chestionarul de triaj in zona special amenajata din cadrul centrului de vaccinare.

Vaccinarea se efectueaza persoanelor aflate in mijlocul de transport, fara a fi necesara parasirea autovehiculul sau a spațiului special amenajat dupa caz.

Actiunea va fi susținuta, pe langa cei doi medici braileni inscrisi, si de alți doi medici ieseni care vor sustine eforturile autoritatilor pe baza de voluntariat.

Conform datelor furnizate de catre Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) Braila, pana astazi,  27 mai, au fost imunizate la Braila 74.681 de persoane, din care 33.363 si cu doza a doua.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>