Published On: mie, mai 19th, 2021

VIDEO / Presedintele SUA a testat o masina electrica: “Fraierul asta e rapid”

Presedintele american Joe Biden a condus o camioneta electrica Ford, masina aflata in faza de teste, in timpul unei vizite la fabrica din Dearborn, Michigan. El a facut o observatie care a starnit amuzamentul celor prezenti, spunand ca “Fraierul asta e rapid”.

Joe Biden a facut marti o oprire neprogramata la poligonul de teste al fabricii Ford din Michigan si a condus un pick-up electric, F 150 Lightning, model aflat inca in faza de teste.

Dupa o tura de poligon, Biden a tras masina in dreptul jurnalistilor si, dupa ce a coborat geamul din mers, a facut o prezentare succinta a modelului: “Fraierul asta e rapid” (“This sucker’s quick” – engl.).

Presedintele american a mai facut apoi o demonstratie a acceleratiei masinii, despre care spune ca atinge suta de kilometri in 4,3 – 4,4 secunde si a adaugat ca “viitorul industriei auto este electric. Nu mai exista cale de intoarcere”.

Joe Biden a fost insotit de un agent de securitate pe scaunul din dreapta.

“Intrebarea este daca vom conduce aceasta cursa a viitorului sau daca vom fi in urma, sau daca o sa construim aceste masini si bateriile lor in America ori ne vom bizui pe alte tari”, a mai declarat Joe Biden.

VEZI VIDEO AICI!!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>