Published On: vin, iun. 4th, 2021

Anunt Public

O.U.A.I. UNIREA TRAIAN anunță publicul interesat asupra luării de către APM Brăila a deciziei etapei de încadrare în procedura de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Modernizarea și retehnologizarea plotului de irigații SRP D7 aparținând OUAI Unirea Traian, din Amenajarea Terasa Brăilei, Județul Brăila”, propus a fi amplasat în județul Brăila, comuna Unirea: proiectul propus nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brăila – mun. Brăila, B-dul Independenței, nr. 16, Bl. B5, în zilele lucrătoare între orele 9.00-13.00, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbr.anpm.ro – secțiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anuntului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brăila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>