Published On: joi, iun. 3rd, 2021

EXCLUSIVITATE / Vezi aici ce i-a zis Violeta Alexandru lui Catalin Boboc

PSD rostogoleste de cateva zile niste imagini in care Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii in Guvernul Orban, vorbeste indeaproape cu actualul secretar de stat Catalin Boboc. Propaganda ciumei rosii sustine ca discutia a fost una ”tandra”. Nimic mai fals, sustin surse extrem de bine informate. Practic, Alexandru vorbea cu Boboc despre viitoarele alegeri din cadrul filialei brailene al PNL. Potrivit surselor noastre, fostul ministru i-a spus lui Boboc, in contextul in care acesta ar putea sa-l contracandideze pe deputatul Popa Alex, ca isi asuma o pozitie oarecum ingrata. ”Daca te bagi in tarate, risti sa te manance porcii!”, i-a spus Alexandru lui Boboc si l-a magaiat prieteneste pe obraz.

Dupa cum bine stiti, camarila fiului controversatului primar al comunei Ciresu, il sustine la sefia filialei brailene al PNL, un dezastru de proportii care, in cazul in care, ”spaima Ciresului” ar castiga alegerile interne. Este adevarat ca Boboc a pierdut alegerile locale, insa Popa a ajuns deputat din intamplare, unul care  isi face seflfie-uri in BMW-ul X6 si care astazi declara ca nu are nicio datorie nici fata de partid si nici fata de cei care l-au promovat. Un agramat ajuns in Parlamentul Romaniei direct de la coada vacii, Popa nu poate fi un urmas al Bratienilor. Dimpotriva, el este rezultatul direct al intelegerilor lui taica-su cu PSD si Gheorghe Bunea Stancu!

Vezi aici filmul pe care propaganda PSD il foloseste impotriva lui Boboc.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>