Published On: Dum, iun. 13th, 2021

FOTO Acum ACCIDENT pe strada Baldovinesti / Soferul unui bolid nu a acordat prioritate si a intrat in masina Jandarmeriei

Accident pe strada Baldovinesti din municipiu. Astazi, in jurul orei 15.00, soferul unui bolid nu a acordat prioritate de trecere si a lovit o alta masina care circula regulamentar, apartinand M.A.I.

Masina Jandarmeriei, in timp ce circula pe soseaua Baldovinesti dinspre bulevardul Dorobanti spre iesirea din muncipiu, a fost lovita in plin de un bolid marca AUDI care nu a acordat prioritate. Soferul neatent a intrat cu viteza de pe strada Cimbrului pe strada Baldovinesti.

La fata locului au ajuns echipaje ale Politiei si pompieri SMURD. Din primele informatii oferite de martori, cei doi soferi au scapat cu rani usoare, singurul transportat la spital fiind pasagerul din dreapta al masinii de jandarmi.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>