Published On: joi, iun. 10th, 2021

“M-a sunat Giovani Becali acum”. Octavian Popescu, ofertă “de pe altă planetă”. Suma, dezvăluită în direct: “Banii pe loc”

Gigi Becali sustine de ceva timp ca Octavian Popescu va fi urmatorul sau “produs de export” si, totodata, cel mai scump transfer din istoria Romaniei.
Intre timp, a venit si o oferta pe adresa FCSB, iar Ilie Dumitrescu a dezvaluit si suma “pusa pe masa”.
Ilie Dumitrescu: “M-a sunat Giovani Becali acum. Exista o oferta de 13 milioane pentru Octavian Popescu”
“M-a sunat Giovani Becali acum, in pauza, si mi-a spus ca exista o oferta de 13 milioane pentru Octavian Popescu si Gigi Becali nu vrea sa-l vanda. Plus procent de 15 la suta. Deci 13 milioane de euro pe loc pentru Octavian Popescu.
Eu v-am spus ca este un copil urmarit, un jucator extrem de interesant pentru foarte multe cluburi, in pozitia asta de inter, de mijlocas. Este un jucator extrem de inteligent, are maturitate la varsta lui.
 
Te gandesti ca investesti intr-un copil ca asta si il dezvolti in alt mediu si din punct de vedere fizic si poti sa faci performanta. Exista posibilitatea sa investesti intr-un copil ca asta si sa ii lasi bani si clubului care l-a format. Nu vrea omul sa-l dea. E in contract cu normalitatea, cu realitatea, ca vrei sa faci si performanta”, a spus Ilie Dumitrescu la Fotbal Club.
Gigi Becali a spus ca Manchester City va plati 100 de milioane de euro pentru Octavian Popescu
Patronul FCSB-ului i-a stabilit o clauza de reziliere uriasa lui Octavian Popescu (18 ani), 100 de milioane de euro. in plus, Becali sustine ca seicii bogati de la Manchester City vor plati aceasta suma.
”Uite-l pe Tavi Popescu asta, o sa iau 50.000.000 de euro pe el minim! El a facut toate meciurile bune. Poate joaca Tavi Popescu si vine Manchester City sa-l ia si eu zic ca nu-l dau si vine Manchester City si plateste clauza 100.000.000 de euro!”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.
In ianuarie, Gigi Becali a cumparat şi ultimele procente, 10%, detinute de Metropolitan pentru tanarul mijlocaş, astfel ca acum Octavian Popescu este 100% al roş-albaştrilor.

  • 1,2 milioane de euro este actuala cota de piata a lui Octavian Popescu, potrivit publicatiei de specialitate Transfermarkt.
  • 34 de meciuri oficiale, 4 goluri si 8 pase decisive are Octavian Popescu la FCSB in sezonul trecut.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>