Published On: vin, iun. 11th, 2021

Mesajul transmis lumii de cuplul Biden, la sosirea in Europa / Ce scria pe sacoul purtat de Prima Doamna

Prima Doamna a Statelor Unite, Jill Biden, care il insoteste pe presedintele Joe Biden in vizita sa in Europa, a ales sa transmita lumii un mesaj intr-un mod inedit. Aceasta a purtat la intalnirea cu premierul Marii Britanii un sacou pe spatele caruia scria “LOVE” (Dragoste – n.r.).

“Ei bine, cred ca aducem dragoste din America”, a spus Jill Biden despre cuvantul scris cu litere mari pe blazerul sau negru.

“Aceasta este o conferinta globala si incercam sa aducem unitate pe glob, si cred ca e nevoie acum ca oamenii sa simta un sentiment de unitate din partea tuturor statelor si sa simta o speranta dupa acest an de pandemie”, a explicat Prima Doamna a Statelor Unite.

Presedintele Joe Biden, maraton de vizite in Europa

Prima deplasare externa a lui Joe Biden l-a adus in Marea Britanie pentru un summit G7 in Cornwall, in extremitatea sud-vestica a Angliei. Inaintea reuniunii, el s-a intalnit joi pentru discutii cu premierul Boris Johnson, in statiunea litorala Carbis Bay.

“E superb, nu vreau sa mai plec acasa”, s-a aratat incantat Biden de peisajul marin, in timp ce se plimba impreuna cu sotia sa si cuplul britanic.

“I-am spus prim-ministrului ca avem ceva in comun: amandoi ne-am insurat peste statutul nostru”, le-a relatat Biden reporterilor dupa ce el si Jill s-au intalnit cu Boris Johnson si sotia acestuia, Carrie, proaspat casatoriti luna trecuta.

Boris Johnson a raspuns glumind: “Nu o sa-l contrazic pe presedinte in privinta asta sau in oricare alta”.

Biden participa la Summit-ul NATO, la G7, se intalneste cu Regina si cu Putin

Summitul G7 va tine de vineri pana sambata, dupa care perechea Biden va fi invitata la ceai de regina Elisabeta a II-a, la castelul Windsor, inainte ca presedintele american sa se indrepte spre summitul NATO de la Bruxelles si intrevederea cu omologul rus Vladimir Putin la Geneva.

“Cred ca este atat de bine pregatit. Studiaza de saptamani, a lucrat pana astazi”, le-a spus Jill Biden reporterilor despre pregatirile sotului ei. ‘Lui Joe ii place politica externa. Acesta e punctul lui forte’, a adaugat Prima Doamna.

Intrebata daca Joe este pregatit pentru intalnirea cu Putin, ea a raspuns: “O, Doamne. Este supra-pregatit”.

Jill Biden nu este prima sotie a unui presedinte american care apeleaza la o jacheta inscriptionata pentru a transmite un mesaj. Sotia lui Donald Trump, Melania, a purtat o haina pe care scria ‘Chiar nu-mi pasa, dar voua?’, pentru o vizita la un adapost pentru copii migranti in Texas, in 2018.

Sursa: Digi24

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>