Published On: mie, iun. 16th, 2021

Pacientii cu boli cronice, asteptati din nou in Spitalul Judetean Braila dupa mai mult de un an de sacrificiu

Bolnavii cronic, sacrificati pentru cei de Covid, vor primi din nou atentia necesara. Dupa mai bine de un an in care nu au mai avut acces la tratamente si operatii, pacientii pot din nou sa se interneze. Tot mai multe unitati medicale isi redeschid portile pentru alti bolnavi decat cei de covid.

In pandemie, spitalele s-au inchis pentru pacientii cu boli cronice. In 2019 au fost raportate 3,3 de milioane de internari. In 2020, cu un milion mai putine.

Printr-un comunicat de presa, Spitalul Judtean Braila anunta reluarea activitatii normale in majoritatea sectiilor.

Datorita numarului mic de cazuri internate cu Covid, sectorul destinat acestora din corpul B a fost inchis si sectiile au fost readuse in locatiile anterioare. Mai mult decat atat, compartimentele de dermato-venerologie si endocrinologie isi desfasoara activitatea cu paturi in acest corp.

Astfel, raman cu pacienti COVID corpurile C si E.

De mentionat este faptul ca centrul de vaccinare ramane activ in corpul E si asteapta populatia la vaccinare cu sau fara programare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>