Published On: mar, iun. 15th, 2021

Prima fotografie cu Christian Eriksen in spital / Mesajul transmis de danez

Starea de sanatate a lui Christian Eriksen, 29 de ani, este din ce in ce mai buna.

Fotbalistul danez a publicat, marti dimineata, pe contul sau de Instagram, o fotografie de pe patul de spital. Cu aceasta ocazie, Eriksen a transmis un mesaj emotionant.

“Va salut! Va multumesc pentru urarile de bine si pentru mesajele primite din toate colturile lumii. Inseamna enorm pentru mine si pentru familia mea. Sunt bine, in circumstantele date.

Trebuie sa mai trec prin cateva analize la spital, dar ma simt bine. Acum, ii voi inveseli pe colegii mei din echipa pentru urmatoarele meciuri. Jucati pentru toata Danemarca! Toate cele bune! Christian”, a scris Christian Eriksen, pe contul sau de Instagram.

Meciul Danemarca – Finlanda, de la Euro 2020, a fost intrerupt in minutul 42, dupa ce Christian Eriksen a suferit un stop cardio-respirator. Dupa 18 minute de resuscitare, jucatorul a fost scos de pe teren cu targa si transportat la spital. Partida a fost reluata dupa cateva ore si s-a incheiat cu victoria finlandezilor, scor 1-0.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>