Published On: mar, iun. 15th, 2021

Romania este o tara sigura!? Poate doar pentru infractori! Pai cum poate fi altfel cand scoti la o interventie pe teren politiste de nici 30 de ani “inarmate” doar cu feromoni?

Mai vreti o portie de Romanie? Asa cu pumnii in freza!

Romania este o tara sigura!? Noi o transformam in jungla! Asta a devenit de cand clanurile mafiote isi fac propria lege, de cand libertatea nu mai este liberate din momentul in care il plesnesti pe cel de langa tine la primul gest necugetat. Romania a devenit in timp o junga si noi contribuim zilnic la asa ceva. Prin tacere sau mai rau, unii dintre noi cu pumnul si cutitul la purtator.

Vrem educatie, avem pretentii? Nu sunt oameni educati? Pai la cati bani s-au bagat in educatie de unde sa avem parte de asa ceva? Scursurile cu diplome cumparate taie cu cutitul sau cu bisturiul, fiecare dupa cat a invatat.

Romania, o tara sigura! Pentru cine si pana cand ?

Suflul bombei de la Arad l-a facut pe ministrul de interne sa declare ca Romania e o tara sigura. Dupa, presedintele Camerei Deputatilor a afirmat la fel. Cui li s-au adresat oficialii? Speram ca nu noua, pentru ca dupa ce suntem in pericol la orice pas, ne mai iau si de fraieri. Poate doar Uniunii Europene, inselata cu o falsa civilizatie.

Avem interlopi, criminali, hoti, violatori, dar avem si politie gata sa fuga pentru a isi salva pielea. O politie care atarna prea usor fata de tupeul celorlalti. Pai cum altfel? Oamenii legii au ajuns sa vegheze la aplicarea croseelor in fata si la ficat.

In tara in care cetateanul e batut de fata cu politia este o aberatie sa crezi ca esti in siguranta. Totul tine de noroc, de dispozitia agresorului sau, daca vreti, de modul in care stii sa gestionezi un moment de maxima tensiune.

La Buzau, un barbat a fost batut de fata cu politia. I s-au spart geamurile masinii, a fost lovit cu pumnii si cu picioarele si, chiar in momentul in care credea ca sosirea oamenilor legii va insemna si salvarea sa, indivizii au trecut prin politisti ca prin branza si l-au mai luat pe activist la o serie de pumni si imbranceli. Imaginile surprinse la Buzau arata ca nimeni nu mai da doi bani pe politisti.

Cu un mare deficit de oameni ai legii dedicati meseriei, cu comunitari care pazesc renii si saniutele iarna in parcuri, iar vara alearga dupa “ciorditorii” de floricele si spargatorii de seminte, cu politistii scosi pe traseu poate, poate, le pica vreun carantinat in brate, aceeasi care isi iau notite cu numerele de masini care trebuie ocolite. Isi fac datoria cu cinste in alte conditii, cum vad un copil curat imbracat, fara abonament la el, cum il coboara in mijlocul pustietatii si il sanctioneaza pe masura pe micul infractor. Pai cum poate fi altfel cand scoti la o urgenta pe teren politiste de nici 30 de ani “inarmate” doar cu feromoni? Ce facem domnu’ Bode ca numai siguranta nu ne inspira ce vedem in aceste imagini!!?? Sau sa fie o tara sigura, dar pentru agresori si violatori!

Viata ni se duce intr-un ritm mai rapid decat cel in care se civilizeaza tara, asa ca e inutil sa mai avem sperante de ceva, orice, numai mai bine sa fie! Pana atunci, SCAPA CINE POATE!

Vezi VIDEO AICI CU ATACUL DE LA BUZAU

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>