Published On: vin, iun. 11th, 2021

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc! Imaginea in care campioana en-titre de la Wimbledon radiaza de fericire si le arata apropiatilor inelul

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc, informeaza ProSport. 

Simona Halep a revenit la antrenamente in urma cu cateva zile, dar vestea mare a acestei saptamani pe care a primit-o in aceasta saptamana e ca a fost ceruta in casatorie de iubitul sau, Toni Iuruc.

Potrivit unei fotografii care a fost transmisa in cercul restrans de prieteni al campioanei de la Wimbledon si care a ajuns in posesia ProSport, Halep si-a afisat inelul de logodna intr-o imagine in care bucuria i se citeste in privire; relatia dintre Simona Halep si Toni Iuruc, inceputa in vara lui 2019 s-a incheiat cu o logodna care ar fi avut loc intr-una din aceste zile.

Toni Iuruc (42 de ani) este cu 12 ani mai in varsta decat Simona Halep, care a anuntat in cursul acestui an ca s-a razgandit cu privire la retragerea din tenis, pe care vrea sa o amane cat mai mult posibil.

Accidentata la Roma in turul 2, unde a suferit o dubla ruptura musculara, Simona Halep se va intoarce intr-un turneu WTA la finalul acestei luni; Halep va participa la turneul WTA 250 de la Bad Homburg din Germania, menit sa ii ofere primul contact cu iarba inainte competitiei de la Wimbledon.

Sursa: Sport.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>