Published On: vin, iun. 11th, 2021

Tara, “rascolita” in cautare de contrabandisti / Braila, in vizorul politistilor de investigare a criminalitatii

Peste 100 de locuinte din toata tara au fost calcate de politisti pentru spargerea unor grupari infractionale specializate in evaziune si spalare de bani.

Politistii de investigare a criminalitatii economice au pus in aplicare, joi dimineata, 111 mandate de perchezitie domiciliara si 21 de mandate de aducere, pentru destructurarea unor grupari infractionale si exploatarea probatoriului in dosare penale complexe, in care se efectueaza cercetari privind infractiuni de evaziune fiscala si contrabanda cu tigari.

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice au efectuat 45 de perchezitii domiciliare (12 in Bucuresti, opt in Buzau, doua in Ilfov, doua in Timis si câte una in Arges, Arad, Alba, Bacau, Bistrita-Nasaud, Braila, Brasov, Cluj, Constanta, Dolj, Galati, Gorj, Hunedoara, Iasi, Mehedinti, Mures, Olt, Prahova, Suceava, Sibiu, Vâlcea) si au pus in executare sapte mandate de aducere. Activitatile sunt derulate intr-un dosar penal aflat in supravegherea Parchetului de pe lânga Inalta Curte de Casatie si Justitie, privind infractiuni de evaziune fiscala, spalarea banilor, exercitarea fara drept a unei profesii, vatamare corporala si fals intelectual“, informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>