Published On: mar, iun. 15th, 2021

ULTIMA ORA! Presupusii criminali ai soferului de TIR din Braila ucis in fata sotiei, intr-o parcare din Franta, au fost prinsi

Presupusii autori ai crimei a carei victima a fost Mihai Spataru, un sofer de TIR din Braila, au fost arestati, a anuntat procuratura din Amiens, citata de France Bleu.

Cei doi sunt de origine irakiana si au 27 de ani. Acesti sunt cercetatui pentru omucidere intentionata si tentativa de furt cu violenta care a dus la moarte. ADN-ul unuia dintre cei doi barbati a fost gasit pe o masca chirurgicala lasata pe zona de odihna a autostrazii. Ambii contesta faptele. Cei doi risca o pedeapsa de pana la 30 de ani de inchisoare.

Braileanul Mihai Spataru a murit in noaptea de 16 spre 17 mai intr-o parcare din nordul Frantei, pe A28, sub ochii sotiei lui, Liliana, care-i era colega de echipaj. A coborat din cabina si a fost atacat de mai multi barbati, resupusi hoti, fiind injunghiat. Parchetul din Amiens a anuntat marti dimineata arestarea barbatilor suspectati de asasinarea soferului de camion roman ucis acum o luna in Somme, intr-o zona de odihna de pe autostrada A 28. Barbatul de 39 de ani a fost ucis cu lovituri de cutit in zona Translaye in directia Abbeville Rouen. Procurorul francez care instrumenteaza cazul a anuntat ca va oferi mai multe detalii intr-o conferinta de presa marti la pranz.

A infipt sabia in el / Un brailean, sofer de TIR, a fost injunghiat fix in inima, intr-o parcare din Franta, sub ochii ingroziti ai sotiei

Plecat impreuna cu sotia sa, care ii era alaturi ca si colega de munca, Mihai Spataru a sfarsit intr-o parcare de TIR in Franta, chiar sub privirile disperate ale sotiei. Mihai isi castiga painea de pe urma unui volan de camion, lucrand in echipaj cu sotia lui.

Femeia nu a putut face nimic pentru a il salva.

In urma cu doua nopti, barbatul a coborat din camion pentru a merge la toaleta. I-a spus sotiei ca, pana sa mearga la toaleta, se duce sa se uite daca incarcatura este in regula si daca lacatul remorcii este intact.

A coborat si a fost injunghiat de 2 ori cu o lama a unei sabii fara a apuca sa aiba vreo reactie, sub ochii sotiei lui.

Politia si ambulanta au venit dupa o ora si jumatate si doar au constat decesul, nemaiputand interveni cu nimic pentru salvarea lui.

Grav este si faptul ca desi sotia disperata a batut la usile colegilor soferi aflati in aceeasi parcare, niciunul nu a raspuns apelului disperat al femeii, ba mai mult, acestia ar fi au tras perdelele si si-ar fi continuat odihna.

Tragedia a avut loc in noaptea de 15 spre 16 mai, pe N28, in Franta. O colaga de-a lui Mihai a povestit cum s-a petrecut totul:

„Colegul Nostru Mihaita a coborat jos din camion pentru nevoile fiziologice inainte de somn, pana sa coboare i-a spus sotiei sale (erau echipaj sot-sotie) ca daca tot merge la,, baie,, vrea sa verifice si remorca, mai exact lacatul de pe remorca, deoarece venea din Anglia cu DHL, in acel moment au dat nas in nas cu hotii care s-au speriat si l-au injunghiat fix in inima cu o sabie, si din pacate colegul nostru nu a avut sanse la viata! Tin sa mentionez ca salvarea a venit dupa 1h si 30 de minute, stiu sigur pentru ca eu am sunat la salvare sa vina! Rusine tuturor colegilor nostri care au fost acolo, si in momentul cand au vazut o femeie disperata ca bate la toate camioanele dupa ajutor, v-ati incuiat in cabina! Si multumim colegului de pe 3,5 care chiar a dat dovaa de omenie! Am inteles ca dimineata la ora 7 politia deja avea o pista unde l-ar putea gasi pe criminal! Nu

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>