Published On: lun, iun. 7th, 2021

Un sofer de TIR din Braila a salvat un alt sofer belarus gazat in cabina de indivizi inarmati cu sabii

Un sofer roman de TIR a salvat un coleg din Belarus ce fusese gazat in cabina camionului de doi indivizi inarmati cu sabii, intr-o parcare din Franta. Evenimentul a avut loc sambata noapte intr-o parcare din Franta, acolo unde soferul roman de TIR a parcat pentru pauza, si la doar doua saptamani de la tragedia in care un alt sofer roman de TIR a fost ucis cu o sabie.

Vasile Marian, un sofer din Braila, acelasi oras din care era si Mihai Spataru, soferul ucis in Franta, a reusit totusi sa se salveze, dar si sa ii salveze viata unui coleg ce fusese gazat in cabina de doi indivizi inarmati cu sabii care incercau sa fure din remorci.

Tot evenimentul a fost relatat pe Facebook de de Ilie Matei, un cunoscut sofer.

”Vin si eu cu o intrebare ce se afla in ultima perioada pe buzele tuturor ai nostri de pe sosele: Cum facem ca sa ne aparam in asemenea cazuri? Incepem sa ne inarmam? Deja situatia degenereaza si doar reflexul de a fugi in cabina si a se incuia i-a salvat viata colegului nostru. Foarte important, atacatorii au fizionomii de europeni, nu imigranti”, a scris acesta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>