Published On: joi, iun. 10th, 2021

Vasile Varga a fost dat afara din PNL / MOTIVUL: Notarul vrea si PENSIE SPECIALA

Vasile Varga a fost exclus din Partridul National Liberal. Decizia a fost luata ieri, in cadrul Biroului Politic Local, si a fost votata cu 14 voturi „pentru” si 5 „impotriva”. Propunerea de exculdere ii apartine consilierului municipal Catalin Canciu – presedinte interimar al organizatiei municipale a PNL.

Canciu: ”Am discutat cu colegii, decizia nu am luat-o de unul singur”

In exclusivitate pentru Infobraila, Catalin Canciu a explicat de ce a facut propunerea de excludere a lui Varga: “Propunerea a venit din partea mea, pentru ca sunt presedintele Organizatiei Municipale, iar presedintele conduce sedinta. Am discutat cu colegii, decizia nu am luat-o de unul singur. Decizia a fost luata pe fondul faptului ca domnul Varga a dat in judecata Guvernul si Parlamentul Romaniei pentru faptul ca, prin emiterea legii privind eliminarea pensiilor speciale la parlamentari, s-a considerat nedreptatit in conditiile in care e o decizie la nivelul PNL si decizia asta a fost materializata printr-o lege”.

Boboc: ”Partidul te vrea tuns, nu merge asa!”

Pe de alta parte, presedintele interimar al filialei judetene a PNL Braila, Catalin Boboc, s-a aratat nemultumit de decizia colegilor sai de la filiala municipala, chiar daca declara ca nu sustine pensiile speciale. ”Nu sustin pensia speciala, chiar daca si eu am un mandat de parlamentar. Cat muncesti primesti salariu, leafa, indemnizatie si cand ai iesit la pensie, iei pensie ca esti pensionar si ca ai contribuit. Fiecare actioneaza cum considera si nu ii poti lua dreptul. Cand nu esti de acord cu cineva sau consideri ca cineva nu ar mai fi trebuit sa fie implicat in viata politica la varf este in regula, nu-l propui, nu-l sustii, nu-l votezi si atunci ramane un simplu membru. Sa incepi sa dai oameni afara doar ca vrei tu sa dai semnale si sa-i sperii pe altii, uitati ce patiti daca nu sunteti cu noi, atunci cu asta nu pot sa fiu de acord nicioadata. Nu e o abordare liberala, noi nu sutem aici la Partidul Comunist, partidul te vrea tuns, nu merge asa”, a declarat Boboc.

Va reamintim ca Vasile Varga, in calitate de fost deputat, a actionat in instanta statul roman, inaintand o actiune in contradictoriu cu Parlamentul Romaniei, cauza ce face obiectul dosarului nr. 732 / 113 / 2021, aflat pe rolul Tribunalului Braila – Sectia I civila, cu termen de judecata la data de 28 iunie 2021.

Cu toate ca parlamentarii Partidului National Liberal au sustinut in repetate randuri si au votat in unanimitate eliminarea PENSIILOR SPECIALE ale fostilor parlamentari, Vasile Varga a ales sa isi ceara pensia speciala inapoi. Potrivit ultimei declaratii de avere, cunoscutul notar brailean este multimiliardar.

Citeste si Bataie de joc la adresa brailenilor / Fostul deputat Vasile Varga intinde mana la pensia speciala

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>