Published On: mie, iun. 2nd, 2021

Ziua in care coronavirusul a ocolit Braila / Cifre imbucuratoare

Sase judete din tara nu au inregistrat niciun caz nou de imbolnavire cu noul coronavirus, conform ultimului bilant emis de autoritati in cursul zilei de 2 iunie.
Dintre acestea, Braila inregistreaza zero cazuri, prima data dupa un an si trei luni. Braila a inregistrat zilnic imbolnaviri noi din martie 2020 si pana la 1 iunie 2021.
Printre judetele fara cazuri noi se numara si Suceava, Bistrita Nasaud,Gorj, Mehedinti si Teleorman.
In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 164 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19).
In ceea ce priveste incidenta cazurilor pe judete, doar judetul Alba inregistreaza 0,50 cazuri la mia de locuitori. In rest, toate judetele au o incidenta situata sub 0,50 cazuri la mia de locuitori.

Incidenta in Braila

Conform datelor transmise de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila, in ultimele 24 de ore, in judetul nostru nu a mai fost confirmat nici un caz de imbolnavire cu SARS-COV2 si niciun deces.

Pana astazi, in Braila au fost inregistrate in total 12.795  cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 12.795 de cazuri amintite, un numar de 315 sunt pacienti transferati la Braila din alte judete pentru a fi tratati. In ultimele ore au fost prelevate 24 de teste.

In acest moment, 44 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 42 de braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 363 sunt in carantina la domiciliu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>