Vacanta ta

Posted By admin On miercuri, martie 10th, 2010 With 0 Comments

Statiunea balneo-climaterica Lacul Sarat, judetul Braila

Complexul balnear Lacul Sarat este deschis tot timpul anului, pe raza comunei Chiscani, la numai 5 km de municipiul Braila. Climatul de stepa din N-E Baraganului, favorizeaza crearea in aceasta regiune a unor semnificative rezerve de namol cu calitati terapeutice.
Statiunea este formata din doua lacuri care, desi despartite de o sosea si de o linie ferata, comunica intre ele printr-un canal subteran special amenajat. Analizele chimice ale apei lacului au aratat o puternica concentratie de saruri minerale ceea ce face ca namolul sa fie asemanator cu cel al lacurilor din Suedia, Italia sau Austria.
Tratamentul se asigura la cele mai inalte standarde, statiunea oferind facilitati pentru bai calde in ape minerale in cazi, aplicari de namol cald si rece, urmate de bai in apele lacului, piscine pentru kinetoterapie, gimnastica dar si spatii pentru activitati distractive, precum teren de fotbal si tenis.
Compusii chimici aflati in namolurile Lacului Sarat sunt folositi in tratamentul bolilor reumatismale, bolilor dermatologice, ginecologice si ale sistemului nervos.
Unitatea dispune de 250 de locuri de cazare, masa fiind asigurata de restaurantul propriu.
Turistii pot vizita imprejurimile municipiului Braila, Insula Mica a Brailei, Muntii Macin si de asemenea se organizeaza sejururi pe Dunare catre Delta Dunarii si Marea Neagra.

Comentarii

comentariu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>